Ваканция

Свърши сесията, а с нея и учебната година. Остана само да си напиша проекта за курса по Python, но него не го броя, защото записах този курс по-скоро за удоволствие, а покрай това и да понауча един хубав език за програмиране.

Бих казал, че след тази сесия съм значително по-доволен от предния път, но определено има какво още да се желае. То не че остана много за кога – от завършването ме делят три изпита и дипломна работа, но това си е цял семестър все пак.

Както сигурно се усеща от предишните постове, много ми се иска да запълня ваканцията с дълги разходки в планината, уморително излежаване на плажа и посещение на много интересни и непознати за мен места. А може и да поснимам малко… Уви, май голяма част от лятото ще прекарам в лабораторията, работейки над/с някой лазер или четейки някоя статия. Не че няма да е забавно, просто не е точно моята представа за хубаво изкарана лятна ваканция. Да не забравяме и къщните ремонтни дейности, от които, изглежда, няма къде да избягам.

Кой знае, все пак може би ще успея да си открадна по някой друг ден за така бленуваните летни занимания…

2 thoughts on “Ваканция

  1. Залужил си си го!!! :)

    А зависимос т от лазера може и да успеш да хванеш и тен си мисля. Така , че проблема с плажа и тена е решен . :)

  2. Май в лабораторията нямаме UV лазери, повечето са IR, но мога да си изгенерирам 3-та или 4-та хармонична. По този начин ще отида в мекия ултравиолет, с който пък ще мога да реализирам предложението ти. Това е идея! ;-)

    За съжаление обаче ми се ходи на море не заради тена. Тен мога и в солариум да добия. Да не говорим, че по рождение си имам две-три слънчеви бани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *